100% gratuits   

Preinscriu-te

Cursos subvencionats

Pròximament programarem cursos relacionats amb les teràpies manuals, creixement personal, naturopatia, alimentació saludable i estètica

Inici: octubre 2023
Modalitat: presencial
Places limitades

 100% gratuits   

Preinscriu-te

Cursos subvencionats

Pròximament programarem cursos relacionats amb les teràpies manuals, creixement personal, naturopatia, alimentació saludable i estètica

Inici: octubre 2023
Modalitat: presencial
Places limitades

Presentació

Per primera vegada oferirem una sèrie de formacions subvencionades, dirigides a persones majors de 18 anys residents a Catalunya. Si t’interessa algunes d´aquestes formacions, omple el formulari per reservar la teva plaça.

Formacions – Teràpies manuals i estètica

 1. Teràpies manuals per wellness o benestar del sistema nerviós (41 hores). Són una varietat de tècniques manuals molt sencilles d’aprendre per aplicar-les com a tècniques de  relaxació i harmonia que actua tan en el cos físic com en l’energètic. Amb l’objectiu principal de relaxar el sistema nerviós i proporcionar una sensació de pau i equilibri que tots plegats necessitem pel nostre dia a dia. Aprendràs a fer una valoració real de quan utilitzar determinades tècniques pel sistema nerviós, abans de realitzar l’abordatge estètic. A més d’aprendre sobre la fisiologia de l’estrès, descobriràs el massatge neurosedant, la reflexologia podal i facial i realitzaràs pràctiques en el mateix centre.
 2. Recuperació funcional i tissular en pacients que han patit un trauma portadors d´ortesis o pròtesis (60 hores). Coneixeràs la fisiopatologia relacionada a l’ús d’ortesi i pròtesi, i aprendràs a aplicar tècniques multidisciplinàries per a l’abordatge de lesions rellevants
 3. Massatge japonès corporal i facial (44 hores). El massatge japonès és una tècnica manual que no té cap necessitat d’aplicar cap tipus d’aparell, donat que 100% s’aplica amb les mans del terapeuta. Tampoc utilitza cap producte, fet que és una teràpia ben natural i ecològica que aporta prevenció i un gran benestar per la salut dels clients. Aprèn a aplicar correctament aquest tipus de massatge, amb finalitats estètiques i neurosedants, i utilitzant com a base 5 mapes reflexològics.
 4. Reeducaciò postural (40 hores). Aquesta tècnica et permetrà millorar la postura en activitats diàries i millorar la flexibilitat, alhora que s’eliminen les tensions musculars i psicològiques de la vida diària. 
 5. Tractament antiestrès, reductor i de cames cansades (37 hores). Aprendràs a utilitzar els olis essencials amb finalitats relaxants, i a combinar-los amb el massatge que activarà la circulació sanguínia i sistema limfàtic. Aquesta tècnica també et servirà per a l’abordatge de cel·lulitis.

Formacions – Naturopatia i alimentació saludable

 1. Microbiota humana i salut de precisió (38 hores). Aprofundiràs els teus coneixements sobre la microbiota humana contemplant no només la seva composició i funcions, sinó també la seves implicacions en la salut i la malaltia en diferents etapes de la vida, amb l’objectiu de dotar-los d’eines per a poder oferir un millor servei i atenció al pacient. Després d’aquesta formació podràs oferir un millor servei en la teva consulta.
 2. Els complements nutricionals en la farmàcia i la parafarmàcia (40 hores). Ingressaràs en el món dels complements nutricionals, i sabràs avaluar la seva qualitat llegint la seva etiqueta. A més, aprendràs les seves aplicacions en les afeccions més comunes de salut.
 3. Alimentación sostenible i saludable (60 hores). Coneix els principis de l’alimentació saludable i sostenible sense minvar l´equilibri nutricional treballant la nova piràmide nutricional, a més de descobrir el rol dels xenobiòtics. Tambè aprendràs a com utilitzar l’alimentació per a prevenir malalties i potenciar la teva salut.

Formacions – Creixement personal

 1. Tècniques de ioga, moviment conscient, relaxació, respiració, atenció plena i meditació (60 hores). Coneixeràs els principis de les diferents tècniques de relaxació i respiració conscient. A més, aprendràs a reconèixer els símptomes de l’estrès i l’ansietat, i com abordar-los amb diferents tècniques com el mindfulness, la meditació, exercicis de moviment conscient, etc.
 2. Pautes i sistemes de comunicació de la PNL (30 hores). Descobriràs els principis fonamentals de la Programació neurolingüistica i com aplicar diferents tècniques per a millorar la comunicació i generar una empatia més gran i una disminució de conflictes entre les parts, i millorar el nostre creixement personal per tal de fer crèixer la nostra autoestima i poder assumir nous i necessaris compromisos personals. Aquestes tècniques t’ajudaran a distingir els patrons de comportaments que et limiten a ser capaç de fer els teus propòsits i com es poden transformar en conductors de l’èxit. I a la vegada, t’ajudarà a detectar les emocions i el seu maneig assertiu.
 3. Abordatge integral de les persones que han patit trauma en risc d´exclusió social (60 hores). Aprofundirem per saber què és el trauma i el seu impacte en la salut física i mental, aprenent a  com abordar-lo amb diferents tècniques de motivació, la psicoteràpia, el treball respiratori, i el mindfulness, entre altres tècniques.

Altres formacions 

 1. Cures naturals amb hidrotèrapia i psico-aromateràpia per afavorir el benestar i la bellesa a nivell emocional i mental (30 horas). Descobriràs els principis de la hidrotèrapia, les seves indicacions i contraindicacions i quines tècniques es poden realitzar a casa. A més, aprendràs els principis de la psicoaromatèrapia i la seva importància en el benestar mental i emocional.

Següents passos

En breu ens posaren en contacte amb tu per explicar-te els següents passos a seguir

Preinscripció gratuita

¡plazas limitadas!

CURSOS SUBVENCIONADOS

100% GRATUITOS